Smaller Default Larger

Available Languages

Profesori și adolescenți

Teenagers at Class

Adolescenții de la ClassAdolescence este o perioadă caracterizată de schimbări fizice și psihologice semnificative . În acest timp, conflictele sunt create la domiciliu intre parinti si adolescenti , precum și la școală între profesori și adolescenți , si adolescenti si colegii lor .

Școala face  parte din mediului de dezvoltare al unui adolescent , deoarece acestia petrec mult timp in acest mediu . Prin urmare, cadrele didactice pot contribui la progresul adolescenților și , de asemenea, la rezolvarea problemelor / preocupărilor adolescenților . Asistența pe care  profesorii o pot oferi nu ar trebui să fie separată de cea a  părinților de adolescenti. Din  acest motiv, este prioritara implicarea părinților în școală . 

În " Profesori și adolescenți " sunt analizate strategii care vor contribui la sporirea eforturile cadrelor didactice pentru o mai mare implicare a părinților în școală . Studii de specialitate sunt prezentate si este facilitata formarea cadrelor didactice in acest sens. Obiectivul general al proiectului „Medierea in familie este de a implica părinții în școală , împreună cu contribuția profesorilor, pentru a contribui la  succesul  academic  al adolescentilor.